Paste your Google Webmaster Tools verification code here
BINDWEEFSELMASSAGE

BINDWEEFSELMASSAGE
Zoekt u naar een gezichtsmassage gericht op het herstelvermogen van de huid? Dan is een bindweefselmassage zeker wat voor u. Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert. Met als resultaat een stevigere huid, een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

INDIVIDUELE BINDWEESFELMASSAGE
Iedere huid is uniek en vraagt om een individuele benadering. Een bindweefselmassage is zeer effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen. Doordat bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie.

BINDWEEFSELMASSAGE: PERFECT BIJ ANTI-AGEING
Een bindweefselmassage bij Pure Sense Skincare kunt u perfect aan uw behandeling of anti-ageing concept toevoegen. De massage is zeer persoonlijk en ook de duur en uitwerking van de bindweefselmassage verschilt per persoon.

Tone Booster

Tone Booster is een techniek die zich vooral richt op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen wordt de spiertonus van het gelaat verhoogt.
De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren, reageert hierop uitermate goed. Deze tonus verhoging geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Gelaatscontouren worden gelift, oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in en van het gelaat.

De meest ideale resultaten worden bereikt door de Tone Booster te koppelen aan de Collagen Booster. Zo kunnen wij u een gepersonaliseerde behandeling of behandelkuur aanbieden.

Collagen Booster

Collagen Booster is een intense bindweefsel massage specifiek gericht om de natuurlijke aanmaak van collageen een ware boost te geven.

Een krachtige bindweefsel techniek die door zijn intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastinevezels versterken. We zien onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Afhankelijk van de huid van de klant kan Collagen Booster snel opeenvolgend worden uitgevoerd. Een kuur van 5 behandelingen of in combinatie met Tone Booster. Mede afhankelijk van huidconditie zijn grote kuren mogelijk of noodzakelijk voor het beste resultaat.

Kuurvorm

Beide zijn een manuele anti-age behandeling ter verjonging van het gelaat, de hals en het decolleté. De behandelingen geven in kuurvorm het beste resultaat.

Vergelijk het met sporten. Als u iets op wilt bouwen is 1 x in de maand sporten ook niet voldoende voor een goed resultaat.

De frequentie van de behandeling kan variëren van 2 a 3 keer per week, tot 1 keer in de week gedurende een aantal weken.

De massages zijn werkelijk een training voor uw huid met een geweldig resultaat!
Na een kuur is het aan te raden om 1 keer in de 4 a 6 weken terug te komen om het resultaat te onderhouden.

Hoe weet ik welke massage bij mijn huid past?
Tijdens een kennismakingsbehandeling, bekijken we samen uw huid, ik adviseer u graag welke behandeling het beste resultaat zal boeken. De prijzen van een kuur zijn afhankelijk van de duur en frequentie van de behandeling.
In goed overleg stellen we samen een behandelplan op.

 

PRIJZEN

Collageen of Tone Booster 45 minuten € 47,50

Collageen of Tone Booster in kuurvorm (= 5x) € 210,00

Collageen of Tone Booster inclusief SOTHYS peeling + masker + serum € 76,00

Direct een afspraak maken

Bewezen kwaliteit

Neem contact op

06 52348833

info@puresenseskincare.nl

Baarzenstraat 23C, 5262 GD Vught