Paste your Google Webmaster Tools verification code here
ALPHA-H

ALPHA-H  is een meervoudig Award Winning Cosmeceutical merk uit Australië dat zich onderscheidt door gebruik te maken van hoge dosis glycolzuur in combinatie met een lage pH-waarde. Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen; het ëxfolieert”de huid.
Hoewel de natuur hier op jonge leeftijd geen hulp bij nodig heeft, wordt het voor de huid na het dertigste levensjaar een stuk lastiger die dode huidcellen kwijt te raken.
Door het opstapelen van dode cellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van huidonzuiverheden en schilfertjes toe.

Het gebruik van een exfoliant is een geweldige en effectieve manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven.
Ook kan je huid beter vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Alsof dat nog niet genoeg is, kan glycolzuur volgens onderzoek beschermend werken tegen schade door de zon. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen af zal nemen.
Bij gebruik van hogere concentraties (> 15%) kan glycolzuur collageen en elastine aanmaak stimuleren.
Daarnaast onderscheidt Alpha-H zich door niet alleen professionele producten, maar ook devproducten voor thuisgebruik hoog gedoseerd zijn (5-15%), diezelfde lage pH waarde hebben én door de uinieke samenstelling de huid echt verbeteren zonder te irriteren.
Zo werken we echt samen met u aan een optimaal resultaat, en kunt u thuis de behandelingen optimaal ondersteunen om niet alleen tot fantastische resultaten te komen maar deze ook te behouden!

Direct een afspraak maken

Bewezen kwaliteit

Neem contact op

06 52348833

info@puresenseskincare.nl

Baarzenstraat 23C, 5262 GD Vught