Paste your Google Webmaster Tools verification code here
SOTHYS

Sothys is ontstaan in het jaar 1946 in Parijs. Gedurende de laatste zes decennia is het Franse merk wereldwijd uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van professionele cosmetica met 15.000 verkooppunten in meer dan 110 landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië.
En geldt als het internationale topmerk in het instituut.

Sothys is een Frans huidverzorgingsmerk en is de specialist bij uitstek in instituut-behandelingen.
Dankzij de hoge technictijd van de behandelingen, in combinatie met een exclusieve verzorgingsmethode voor gezicht en lichaam (Digi-Esthetique*) op basis van oosterse en westerse massagetechnieken, is Sothys de topklasse in professionele huidverzorging/huidverbetering.
Uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau, garandeert Sothys een cosmetische kwaliteit (tolerantie, gemak, opname) voor een meetbare doeltrefffenheid van haar producten.

 

Digi-Esthetique

Om de doeltreffendheid van de instituut-behandeling te verhogen, heeft Sothys de massagemethode Digi-Esthetique ontwikkeld.
Dit is een combinatie van acupressuur, massage- en drainagetechnieken.
Met de Digi-Esthetique totaalmethode voor lichaam en geest, duikt u in een diepgaande ontspanningsfase en revitaliseert u uw organisme voor een betere energiestroom en een betere opname van actieve bestanddelen.

Direct een afspraak maken

Bewezen kwaliteit

Neem contact op

06 52348833

info@puresenseskincare.nl

Baarzenstraat 23C, 5262 GD Vught