Paste your Google Webmaster Tools verification code here
MICRODERMABRASIE & MICRONEEDLING

Microdermabrasie

De behandelmethode bestaat uit het op een gegarandeerd veilige en pijnloze manier polijsten (licht schuren) van het huidoppervlak. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, stimuleert celvernieuwing en wordt de opperhuid gladder gemaakt, waardoor pigmentvlekjes en acné littekentjes verminderen. Tevens verhoogt deze behandelmethode de absorptie van werkstoffen in de Skin Vital Concept Cosmeceuticals in de huid, waardoor deze werkstoffen nog beter hun werk kunnen doen, tevens stimuleert het de  bloedcirculatie en het verfijnen van de poriën.

Het opzetstukje van de dermabrasie is een steriel en hygiënisch verpakte applicator voor een eenmalig gebruik.

Toepasbaar bij de volgende huidcondities:
Extreem verhoorde huid – Grof-potige, dikke huid (rokershuid) – Vette, glimmende huid – Expressielijntjes in het wanggebied (ook bij dunne huid) – Zon beschadigde huid – Onreine huid – Waterpokken – Littekens.

Microneedling

De behandelmethode bestaat uit het op een uiterst secure wijze aanbrengen van een groot aantal kleine micro-kanaaltjes in de opperhuid. Dit garandeert een optimale penetratie van de werkstoffen in de Skin Vital Concept Cosmeceuticals in de huid.
Dé innovatie van de microneedlingtechniek van de Skin Concept & Solution Systems is de loodrechte perforatie van de opperhuid door de medische naaldjes, Dit zorgt voor een uiterst veilige, plezierig aanvoelende en pijnloze behandeling die geen beschadiging geeft aan huid en/of bloedvaatjes. Tegelijkertijd zorgt microneedling ervoor dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor worden rimpeltjes zichtbaar gereduceerd en wordt uw huid soepeler, sterker en etaleren.

Tijdens deze behandeling werkt de schoonheidsspecialiste met handschoenen aan, de applicatoren zijn steriel verpakt en voor eenmalig gebruik.

Toepasbaar bij de volgende huidcondities:
Zwak bindweefsel – Dunne,fijne craquelé huid – Grote huidgebieden met littekens – Fijne expressie-lijntjes (mimische rimpeltjes) – Erythrose (roodbruine verkleuring van de huid door overmatige blootstellen aan de zon) en fijn teleangiëctastieeën (couperose) in het gezicht – Verbeteren van de algemene huidkwaliteit.

Voor het optimale resultaat werken wij in kuurverband (wij leveren ook maatwerk) in combinatie met de Skin Vital Cosmeceuticals tijdens de behandeling en zet u de huidverbeteringsbehandelingen thuis voort met de Cosmeceuticals.

Wat is Skin Vital Solution?

Skin Vital Solution, bestaande uit huidverbeterende  en anti-ageing cosmeceuticals en systemen, dé allernieuwste techniek om de conditie van de huid te verbeteren en de verschijnselen van huidveroudering tegen te gaan. Het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers. De geavanceerde microdermabrasie en microneedling technieken van de systemen maakt het mogelijk dat de synergetisch en actief werkende ingrediënten van de cosmeceuticals dieper en in grotere hoeveelheden in de huid worden gebracht.

HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN – Skin Vital Solution Concept

Skin Vital Solution (dermabrasie + microneedling) kuur* € 360,00
(4 behandelingen om de 7 à 10 dagen)
Skin Vital Solution losse behandelingen € 93,50

Skin Vital Microdermabrasie kuur* (4 behandelingen) € 260,00
Skin Vital Microdermabrasie losse behandelingen € 68,50

Skin Vital Microneedling kuur* (4 behandelingen) € 265,00
Skin Vital Microneedling losse behandelingen  70,50

Dermabrasie / Microneedling / Rimpel- of Littekenbehandeling los (bijv. tijdens een van bovenstaande facial treatments) € 27,50
* In gezamenlijk overleg is maatwerk van de kuurbehandelingen bespreekbaar.

Zone behandelingen (bijv voorhoofd-kin) ten alle tijden bespreekbaar en maatwerk in overleg, vraag gerust naar de mogelijkheden

Dé doorbraak in huidverbetering en het vertragen van huidveroudering!

Direct een afspraak maken

Bewezen kwaliteit

Neem contact op

06 52348833

info@puresenseskincare.nl

Baarzenstraat 23C, 5262 GD Vught